GRIMME Hutspotdag 11.09.2019 bij PPO in Lelystad

MECHATEC b.v. bestaat sinds 2004 in Tollebeek en is bekend van de multifunctionele machines voor kistenlogistiek, productvriendelijk vullen, draaien, lossen en wassen van kisten, optioneel met ontsmetten en afvalwaterrecirculatie.

Waarom vind je ons op de GRIMME hutspotdag?

Sinds 2016 is er een goede samenwerking met GRIMME NL b.v.

Wat zie je van ons op de hutspotdag?

  • BF 280 – Kistenvuller, de aardappelen worden door de rubbervingers productvriendelijk in de kisten gelegd en door brede band is er een egale afvulling. Het optionele schudframe geeft bij uien meer gewicht in de kist (+/- 10 tot 15 %)
  • Boxer Next Generation, deze multifunctionele kistenrotator is geschikt voor het draaien, storten en wassen van kisten. Door ons nieuwe systeem van stortkleppen met en lage valhoogte is de BOXER Next Generation optimaal geschikt voor het productvriendelijke legen van aardappel- en wortelkisten, etc. De machine is eenvoudig om te bouwen naar wassen.
    De Boxer Next Generation kan gebruikt worden als stand alone machine met frontdeur maar ook in een doorvoersystem met in- en uitvoer deurtjes. Daardoor is tijdens het wassen de machine geheel gesloten. De onderzijde dmv een water opvangbak. Verdere opties zijn ontsmetten in combinatie met het wassen en ons waterrecycling system.
  • Stapelaar – om uw logistiek te optimaliseren kunt u de machines met een kisten af- en opstapelsysteem aanpassen. Verschillende combinaties ook in verbinding met in- en uitvoerbanen zijn mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Interesse? Neem contact op